Diseño web para El Mercat del Centre de VNG

Diseño website + fotografía

http://mercatdelcentrevilanovailageltru.com

Diseño realizado mediante la plataforma WordPress en  responsive.

Hemos querido darle la frescura, naturalidad y proximidad que tiene nuestro mercado, y son los mismos paradistas los que muestras sus propios productos.
pc-mercatipad_tab_content

one-hand-iphone-6-mockup-5

Ver otros proyectos:

Tengo que dar la gracias a la Asociación de comerciantes del Mercat del Centre Vilanova i la Geltrú a l ‘ Arxiu Comarcal del Garraf , a Jordi de ARC gestió cultural, S.L. a Montse de L’ EIX Diari por su colaboración, y a David D’ Eboli por su profesionalidad en la programación de esta website,

 

 

 

 

 

 

Rediseño web y papelería para clínica veterinaria

 

Rediseño de la página web para la  Clínica Veterinària Sant Joan de Vilanova i la Geltrú en la plataforma WordPress Web responsive .

www.veterinariasantjoan.cat

mac

techandall-Apple-Mockup1

movil 1

Banners animados para web

 

SERVEIS-DE-PERRUQUERIA

banner-salut-gran-fosf4

 

Diseño logo Pla Salut y papel de carta

papel de carta

papel de carta2

 

Diseño e impresión de carpetas dossier

1 2 3 4 5

El Camí de les Taules

La nova ruta gastronòmica digital per Vilanova i la Geltrú.
Des de fa poc, el web www.elcamidelestaules.com ha iniciat la gestació d’una nova guia gastronòmica de Vilanova i la Geltrú anomenada EL CAMÍ DE LES TAULES. La idea és fer un recorregut gastronòmic per la ciutat, a partir dels restaurants situats a prop de la platja de Vilanova i la Geltrú.
La cuina marinera de Vilanova i la Geltrú compta amb els plats emblemàtics i d’antiga tradició. Si hi ha un plat ambaixador de la zona és el xató, present en la carta de més de 100 restaurants de les poblacions del Garraf, l’Alt i Baix Penedès. També el peix de la llotja de Vilanova i la Geltrú és l’ingredient principal de molts dels plats de la comarca: les conegudes gambes de Vilanova, els cargols punxencs o la sípia, que és l’ingredient indispensable de molts plats de Vilanova. Uns menjars que cal donar a conèixer i exportar a tot arreu a través de les noves tecnologies. Aquest és un dels objectius de El camí de les taules.
Per què el web El camí de les taules.com  sigui una guia completa, s’ està fent la recerca de tots els restaurants i bars ubicats a: Passeig Marítim, Passeig del Carme, Barri de mar, Eixample, Port i Platja de Vilanova i la Geltrú.  Demanen el logotip dels restaurants, adreça, telèfon i un enllaç a la seva web o blog. La inserció a la guia és completament gratuïta, només és cobrarà per promocions o campanyes personalitzades (tipus banner animat) que el restaurant vulgui contractar. Per poder estar inclòs en aquesta guia s’han d’enviar les dades i logotip en JPG o vectoritzat a info@elcamidelestaules.com,  aquestes  dades es faran servir únicament per aquest fet.
Esperem que aquest web sigui una bona eina tant per als usuaris com per als restaurants de la zona, i com a conseqüència atregui més turisme gastronòmic cap a Vilanova i la Geltrú.
Bon profit!!!
 MockUp_Emboss
A4-Paper-PSD-MockUp
tarjetas visita mockupPOSTER A32
mockup-iPhone4